Pojut ovat olleet aivan sekasin öisin nyt kevään koittaessa.
Jos rytmin poikkeaa vähääkään normaalista viikkorytmistä esim. viikonloppuna, niin maukuvat vaan ja raapivat makuuhuoneen ovea niin kauan kunnes joku hermostuu ja avaa oven!
Nyt olen kyllä tehnyt niin että kun tiedän raapijan olevan yleensä Leevi niin kun Leevi rupeaa raapimaan makkarin ovea, otan pöydältä makkarin oven vierestä feliway pullon, kävelen sen kanssa oven toiselle puolelle, nostan Leevin syliin, jutten sille mukavia niin että rauhottuu, kävelen takaisin makkariin ja suihkutan perässäni makkarin oveen ja karmeihin Feliwaytä.
 On auttanut. :) 
Roope on vaan yleensä se Leevin matkija, eli sitä mitä isot edellä, pienet perässä. :)

Luulisi että Roope olisi se kovempi möykkääjä kun on kolli, mutta ei.
Roope möykkää päivällä ja Leevi möykkää juuri ennen nukkumaan menoa kun haluaa vaan huomiota.
Makuhuoneeseen emme rontteja päästä siitä syystä että:
Roope kolistelee yöpöydän lamppujen katkasijoiden naruja, jotka ovat siis metallia ja kolisevat mukavasti metalli varsiin. Sitten pojat menevät yhdessä vaatekaappiin ja kolistelevat sielä +tiputtelevat vaatteita alas henkareista. Sitten hyppäävät lipaston päälle ja tiputtelevat lattialle kaikki avaimet. :)



Kovasti olen tässä Roopen tyttö asioita miettinyt, että mistäs sen tytön löytäis sitten kun aika koittaa, eli varmaan tuossa parin kk:n sisällä.... :/ 
Mulle saa ja pitää laittaa vaikka mailia tai kommenttia jos on kiinnostunut Roopesta isukkina.
Mailiosoite löytyy blogin yläkulmasta.



Noh... Roopekin on sitten Hyvinkään näyttelyssä sunnuntaina ekan kerran avoimessa luokassa ja saas nähä kuin pojun käy... :)

Roope ei ole alkanut merkkailemaan , mutta pissi haisee laatikolla.
Mölyä kyllä piisaa jos ei muuta aktivitettia keksi.
Onneksi Leevi on hyvä painikaveri.

Leevikin on alkanut syömään vaikka ja mitä sen jälkeen kun se näki että Roopekin syö pussi ja purkkiruokia ja raksuja, niin seniorikin uskalsi maistaa.
Kovasti on jo suunnitelmissa rakentaa mökillekkin kesällä pojille aitaus jottei tartte olla aina valjaissa.
Leevi jo viimekesänä tutustuikin Saimaan kauniiseen metsä ja järvimaisemaan Sulkavalla, mutta tänävuona pojut saa olla mökillä yhdessä! Saas nähä jos uskaltaisi ottaa pojut mukaan veneretkelle kun mieli teksi itsellä lähteä muutamaksi päiväksi Bellalla vesille, johon pojut kyllä mahtuisi, mutta se onkin sitten eri asia tykkäiskö pojut sielä olla... :/


Kesää odotellessa
-Suvi ja Pojut-