Tämän vuoden puolella onkin ollut vipinää poikien kanssa!

Kävimme poikien kanssa ensimmäistä kertaa Tallinnassa Felixin kissanäytelyssä. Reissu meni päälisin puolin ihan hyvin, ja saatiin se mitä mentiin hakemaan eli Leevi valmisuti Ip:ksi ja Roope sai kokemusta.
Molemmat olivat vaan ihan rätti poikki koska ensimmäisellä laivamatkalla ei oikein malttanut nukkua.

Kaikessa vipinässä unohdimme kameran melkein kokonaan...
Tässä kuva Roopesta laivassa ja väsyneenä näyttelyssä.


513691.jpg

513693.jpg


Sitten oli vuorossa Cfa:n tutustumisnäyttely ihan omalla kylällä, eli Klaukkalassa joka oli siis leikkimielinen, eli arvosteluilla ei ollut mitään konkreettista merkitystä, mutta tuomari arvosteli kissat kumminkin aivan kuten oikeassakin Cfa:n näyttelyssä. Cfa:lla on muuten TÄYSIN erillaiset arvostelutavat, luokat ja kaikki muutkin näyttely  käytännöt, kun Fifellä. esim. Cfa:ll on vain kaksi luokka, lyhyt ja pitkäkarvaset ja lyhytkarvanenkin voi olla pitkäkarvanen jos se rotu on lähtösin pitkäkarvasesta rodusta... :)

Sitten se että kissat käy monella tuomarilla, kaikki antaa omat arviot, sitten niistä tehdään yhteenveto ja niiden perusteella annetaan arvosana. Heilläkin siis myös kerätään sertejä.
Kissoja näytillä oli vaan n.60 koska oli kyse esittelynäyttelystä, josta johtuen pojutkin sai melko suuret ruusukkeet!
Oli siis kumminkin ihan oikea tuomari arvostelemassa kissoja, mutta ei siitä silleen mitään oikeata hyötyä ollut, mutta siis... Pentu luokka kun heillä on 4-8kk, niin loppukilpailussa oli 8 kaiken rotusta pentua ja Roope voitti kaikki. :)
Sitten Kastraatti luokassa oli 10 eri rotusta kissaa ja Leevi oli numero 7. :)

513694.jpg

513698.jpg

513700.jpg
Nämä Cfa:n kuvat on ottanut Jan Nyström.
Sitten olikin seuraavana vuorossa Turokin näyttely jossa Leevi sai ekan CAGPIB:in ja Roope sai siis Ex1 ja pääsi Tp valintoihin,
vaikka olikin hieman ärripurrina... :/

Tässä olikin sitten tähänastiset näyttely ja tapahtuma jutut! :)